11:30 – 12:30

Andrzej Zych
Od ponad 20 lat związany profesjonalnie ze światem kawy i urządzeń do jej zaparzania. Wprowadzał na polski rynek wiele znanych marek kaw i ekspresów, m.in. Lavazza, Illy, Mauro, Cimbali, Jura, Rancilio, Egro. Trener baristów z wieloletnim doświadczeniem. Przez lata pełnił rolę sędziego na Mistrzostwach Polski Baristów i międzynarodowego sędziego World Barista Championship – oceniał zmagania finalistów m.in. w Tokio i Kopenhadze.
Agenda
Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku
Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu
z wiosennym twistem?
Zasady sugestywnej sprzedaży
w restauracji
Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii
Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Poland i goście:
Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;
Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena i Między Mostami;
Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;
Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.
Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku
Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu z wiosennym twistem?
Zasady sugestywnej sprzedaży w restauracji
Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii
Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Polandi goście:
Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;
Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena i Między Mostami;
Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;
Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.