Andrzej Zych

Dyrektor Zarządzający GOODO

Od ponad 20 lat związany profesjonalnie ze światem kawy i urządzeń do jej zaparzania. Wprowadzał na polski rynek wiele znanych marek kaw i ekspresów, m.in. Lavazza, Illy, Mauro, Cimbali, Jura, Rancilio, Egro. Trener baristów z wieloletnim doświadczeniem. Przez lata pełnił rolę sędziego na Mistrzostwach Polski Baristów i międzynarodowego sędziego World Barista Championship – oceniał zmagania finalistów m.in. w Tokio i Kopenhadze.

Zapisz się na targi

Agenda

Dzień 1
18.03.2025

11:30 – 12:30

Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku

13:30 – 14:30

Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu
z wiosennym twistem?

Dzień 2
19.03.2025

11:30 – 12:30

Zasady sugestywnej sprzedaży
w restauracji

13:30 – 14:30

Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii

Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Poland i goście:

Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;

Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena
i Między Mostami;

Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;

Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.

18.03.2025

11:30 – 12:30

Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku

13:30 – 14:30

Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu z wiosennym twistem?

19.03.2025

11:30 – 12:30

Zasady sugestywnej sprzedaży 
 w restauracji

13:30 – 14:30

Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii

Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Polandi goście:

Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie; 


Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena
i Między Mostami;

Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;

Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.