11:30 – 12:30

Jacek Krawczyk
Wizjoner i kreator kluczowych wydarzeń kulinarnych w Polsce. Od 25 lat zdobywa doświadczenie w branży gastronomicznej, hotelarskiej i alkoholowej. Od 2012 roku specjalizuje się w budowaniu wizerunku szefów kuchni i cukierni. Tworzy prestiżowe wydarzenia jak Bocuse d’Or, Trophee Mille i Grand Dinners. Międzynarodowe kontakty i doświadczenie stawiają go w pierwszym rzędzie ekspertów branży restauracyjnej.
Agenda
Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku
Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu
z wiosennym twistem?
Zasady sugestywnej sprzedaży
w restauracji
Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii
Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Poland i goście:
Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland
i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;
Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena i Między Mostami;
Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;
Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.
Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku
Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu z wiosennym twistem?
Zasady sugestywnej sprzedaży w restauracji
Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii
Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Polandi goście:
Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;
Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena i Między Mostami;
Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;
Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.