Jacek Krawczyk

Dyrektor Generalny Bocuse d’Or Poland oraz agencji Smarten Public Relations

Wizjoner i kreator kluczowych wydarzeń kulinarnych w Polsce. Od 25 lat zdobywa doświadczenie w branży gastronomicznej, hotelarskiej i alkoholowej. Od 2012 roku specjalizuje się w budowaniu wizerunku szefów kuchni i cukierni. Tworzy prestiżowe wydarzenia jak Bocuse d’Or, Trophee Mille i Grand Dinners. Międzynarodowe kontakty i doświadczenie stawiają go w pierwszym rzędzie ekspertów branży restauracyjnej.

Zapisz się na targi

Agenda

Dzień 1
18.03.2025

11:30 – 12:30

Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku

13:30 – 14:30

Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu
z wiosennym twistem?

Dzień 2
19.03.2025

11:30 – 12:30

Zasady sugestywnej sprzedaży
w restauracji

13:30 – 14:30

Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii

Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Poland i goście:

Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland
i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie; 


Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena
i Między Mostami;

Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;

Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.

18.03.2025

11:30 – 12:30

Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku

13:30 – 14:30

Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu z wiosennym twistem?

19.03.2025

11:30 – 12:30

Zasady sugestywnej sprzedaży 
 w restauracji

13:30 – 14:30

Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii

Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Polandi goście:

Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie; 


Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena
i Między Mostami;

Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;

Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.