11:30 – 12:30

Rafał Pasenik
właściciel H&R System
Trener biznesowy, który branżę gastronomiczną zna od podszewki. Jako właściciel firmy szkoleniowo-doradczej H&R System pomaga menadżerom i restauratorom budować efektywne zespoły, zwiększać sprzedaż i podnosić jakość obsługi. Jest twórcą Gastrolekcje.pl, intensywnego kursu kelnerskiego oraz autorem podcastów HoReCa, kierowanego do kadry zarządzającej w branży gastronomicznej.
Agenda
Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku
Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu
z wiosennym twistem?
Zasady sugestywnej sprzedaży
w restauracji
Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii
Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Poland i goście:
Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;
Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena i Między Mostami;
Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;
Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.
Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku
Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu z wiosennym twistem?
Zasady sugestywnej sprzedaży w restauracji
Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii
Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Polandi goście:
Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;
Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena i Między Mostami;
Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;
Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.