Wiktor Orliński

Head of Marketing Flora Professional CEE

Profesjonalista z 17-letnim doświadczeniem 
w zarządzaniu, marketingu i rozwoju marketingu. Pełnił kluczowe role w międzynarodowych firmach, 
w tym Flora Food CEE, gdzie wspiera wdrażanie strategii zrównoważonego rozwoju i promocję kuchni roślinnej w sektorze gastronomicznym. Odpowiada za wdrażanie innowacji produktowych, zarządzanie zespołami i budowanie relacji z klientami. 
Z zaangażowaniem łączy nowoczesne technologie, kuchnię roślinną i strategiczne myślenie biznesowe.

Zapisz się na targi

Agenda

Dzień 1
18.03.2025

11:30 – 12:30

Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku

13:30 – 14:30

Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu
z wiosennym twistem?

Dzień 2
19.03.2025

11:30 – 12:30

Zasady sugestywnej sprzedaży
w restauracji

13:30 – 14:30

Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii

Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Poland i goście:

Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;

Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena
i Między Mostami;

Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji
Między Mostami;

Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.

18.03.2025

11:30 – 12:30

Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku

13:30 – 14:30

Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu z wiosennym twistem?

19.03.2025

11:30 – 12:30

Zasady sugestywnej sprzedaży 
 w restauracji

13:30 – 14:30

Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii

Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Polandi goście:

Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;

Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena
i Między Mostami;

Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;

Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.