11:30 – 12:30
Wiosenny rozkwit smaków

Czujesz niedobór kulinarnych inspiracji?
Nakarm wiosenny sezon świeżymi smakami z Chefs Culinar! Spotkaj się z nami we Wrocławiu na lokalnych targach gastronomicznych HoReCa i zaczaruj swoją kartę nowymi pomysłami! Czekają na Ciebie najlepsze produkty, degustacje, pokazy live cooking i przede wszystkim najnowsze rozwiązania i inspiracje, które pozwolą Twoim przepisom rozkwitnąć w pełni w nadchodzących miesiącach.

Co w trawie piszczy?
Ponad 80 wystawców, panele dyskusyjne, pokazy kulinarne dla kucharzy, innowacje w branży HoReCa i wiele, wiele więcej! Sprawdź program, wybierz interesujące Cię wydarzenia i dołącz do nas na wiosennych targach gastronomicznych we Wrocławiu. Nie czekaj, liczba miejsc ograniczona!
Agenda
Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku
Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu
z wiosennym twistem?
Zasady sugestywnej sprzedaży
w restauracji
Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii
Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Poland i goście:
Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;
Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena i Między Mostami;
Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;
Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.
Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku
Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu z wiosennym twistem?
Zasady sugestywnej sprzedaży w restauracji
Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii
Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Polandi goście:
Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;
Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena i Między Mostami;
Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;
Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.
Zobacz jak było na poprzedniej edycji!
Zapisz się
na wydarzenie
Mapa Google
Partnerzy
















































































Pozostałe wydarzenia

Sztuka smaku i serwisu
Wejdź w drugi kwartał w najlepszym stylu. Dołącz do nas na jedynych w swoim rodzaju warsztatach dla profesjonalistów.