Wiosenny rozkwit smaków

Czujesz niedobór kulinarnych inspiracji?

Nakarm wiosenny sezon świeżymi smakami z Chefs Culinar! Spotkaj się z nami we Wrocławiu na lokalnych targach gastronomicznych HoReCa i zaczaruj swoją kartę nowymi pomysłami! Czekają na Ciebie najlepsze produkty, degustacje, pokazy live cooking i przede wszystkim najnowsze rozwiązania i inspiracje, które pozwolą Twoim przepisom rozkwitnąć w pełni w nadchodzących miesiącach.

Co w trawie piszczy?

Ponad 80 wystawców, panele dyskusyjne, pokazy kulinarne dla kucharzy, innowacje w branży HoReCa i wiele, wiele więcej! Sprawdź program, wybierz interesujące Cię wydarzenia i dołącz do nas na wiosennych targach gastronomicznych we Wrocławiu. Nie czekaj, liczba miejsc ograniczona!

Agenda

Dzień 1
18.03.2025

11:30 – 12:30

Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku

13:30 – 14:30

Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu
z wiosennym twistem?

Dzień 2
19.03.2025

11:30 – 12:30

Zasady sugestywnej sprzedaży
w restauracji

13:30 – 14:30

Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii

Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Poland i goście:

Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie; 


Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena
i Między Mostami;

Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji
Między Mostami;

Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.

18.03.2025

11:30 – 12:30

Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku

13:30 – 14:30

Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu z wiosennym twistem?

19.03.2025

11:30 – 12:30

Zasady sugestywnej sprzedaży 
 w restauracji

13:30 – 14:30

Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii

Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Polandi goście:

Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie; 


Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena
i Między Mostami;

Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;

Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.

Zobacz jak było na poprzedniej edycji!

Zapisz się
na wydarzenie

wejściówki

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Wiosenny rozkwit smaków | Targi dla Profesjonalistów
0.00
Unlimited

Mapa Google

Partnerzy

Pozostałe wydarzenia

Sztuka smaku i serwisu

Wejdź w drugi kwartał w najlepszym stylu. Dołącz do nas na jedynych w swoim rodzaju warsztatach dla profesjonalistów.

Dowiedz się więcej