10:00 – 10:45
Sztuka smaku i serwisu
Gastronomia w akcji! Sprawdź, jak wyglądały krakowskie warsztaty dla profesjonalistów.

Kraków stał się stolicą smaku!
Było nowocześnie, biznesowo, inspirująco i oczywiście pysznie. Krakowskie warsztaty dla profesjonalistów odwiedzili fachowcy z branży HoReCa głodni nowych smaków i wiedzy – i dokładnie to dostali! Na uczestników czekały nie tylko wyjątkowe pokazy live cooking, ale i panele edukacyjne. To był dzień pełen pasji i inspiracji!

Co się działo?
Podczas live cookingu spod rąk Doradców Kulinarnych i ambasadorów naszych Partnerów wyszły prawdziwe kulinarne dzieła sztuki. Uczestnicy mogli wziąć udział w eksperckich panelach dyskusyjnych, które przybliżyły im bardzo istotne kwestie na temat prowadzenia gastronomicznego biznesu we współczesnym, dynamicznie zmieniającym się świecie. Całości dopełniła strefa targowa, w której zaprezentowało się aż ponad 50 wystawców.
Mamy nadzieję, że każdy uczestnik opuścił warsztaty zainspirowany i naładowany pozytywną energią!
Jakie wydarzenia nam towarzyszyły?
Warsztat barmański
Michał Łoziński,
Poshe Drinks
AI w HoReCa – jak AI zmienia branżę od marketingu, przez tworzenie menu, po rekrutację
Bartosz Paczyński
Skuteczna rekrutacja w Gastronomii
Rafał Pasenik,
H&R System
Jak Social Media łączą restauracje z gośćmi. Budowanie marki online
Agencja Never Ending Story
Rola sommeliera w biznesie restauracyjnym
Michał Sławiński,
Winnica Majątek Drzewce
Warsztat barmański
Michał Łoziński,
Poshe Drinks
AI w HoReCa – jak AI zmienia branżę od marketingu, przez tworzenie menu, po rekrutację
Bartosz Paczyński
Skuteczna rekrutacja w Gastronomii
Rafał Pasenik,
H&R System
Jak Social Media łączą restauracje z gośćmi. Budowanie marki online
Agencja Never Ending Story
Rola sommeliera w biznesie restauracyjnym
Michał Sławiński,
Winnica Majątek Drzewce
Partnerzy
















































