11:30 – 12:30
Wiosenny rozkwit smaków
HoReCa zakwitła raz jeszcze! Zobacz, jak wyglądały wrocławskie targi gastronomiczne dla profesjonalistów.

To było prawdziwe święto smaków!
Wiosenne targi we Wrocławiu przerosły nasze najśmielsze oczekiwania! Z każdą godziną hala targowa wypełniała się coraz bardziej, a ostateczne statystyki okazały się równie imponujące, co samo wydarzenie. Ponad 1200 gości i ponad 80 wystawców – to liczby, które mówią same za siebie! Odwiedzający mieli okazję zobaczyć pokazy live cookingu, spróbować nowych produktów, wziąć udział w inspirujących panelach dyskusyjnych i wymienić się doświadczeniami ze specjalistami z branży.

Spotkania, rozmowy, inspiracje
Nie ma kuchni bez pasji – i to było czuć na targach! Wydarzenie otworzyło odwiedzających na nowe smaki, ale i na nowe znajomości. Mamy nadzieję, że w przyszłości zaowocują w udane współprace i długotrwałe relacje biznesowe. Cieszymy się, że wraz z Partnerami stworzyliśmy wydarzenie, które na długo pozostawi wyśmienite wspomnienia!
Jakie wydarzenia nam towarzyszyły?
Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku
Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu
z wiosennym twistem?
Zasady sugestywnej sprzedaży
w restauracji
Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii
Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Poland i goście:
Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;
Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena i Między Mostami;
Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;
Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.
Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku
Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu z wiosennym twistem?
Zasady sugestywnej sprzedaży w restauracji
Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii
Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Polandi goście:
Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie;
Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena i Między Mostami;
Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;
Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.
Zobacz relację z wydarzenia!
Partnerzy















































































