18.03.2025

Wiosenny rozkwit smaków

HoReCa zakwitła raz jeszcze! Zobacz, jak wyglądały wrocławskie targi gastronomiczne dla profesjonalistów.

To było prawdziwe święto smaków!

Wiosenne targi we Wrocławiu przerosły nasze najśmielsze oczekiwania! Z każdą godziną hala targowa wypełniała się coraz bardziej, a ostateczne statystyki okazały się równie imponujące, co samo wydarzenie. Ponad 1200 gości i ponad 80 wystawców – to liczby, które mówią same za siebie! Odwiedzający mieli okazję zobaczyć pokazy live cookingu, spróbować nowych produktów, wziąć udział w inspirujących panelach dyskusyjnych 
i wymienić się doświadczeniami ze specjalistami 
z branży.

Spotkania, rozmowy, inspiracje

Nie ma kuchni bez pasji – i to było czuć na targach! Wydarzenie otworzyło odwiedzających na nowe smaki, ale i na nowe znajomości. Mamy nadzieję, że w przyszłości zaowocują w udane współprace i długotrwałe relacje biznesowe. Cieszymy się, że wraz z Partnerami stworzyliśmy wydarzenie, które na długo pozostawi wyśmienite wspomnienia!

Jakie wydarzenia nam towarzyszyły?

Dzień 1
18.03.2025

11:30 – 12:30

Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku

13:30 – 14:30

Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu
z wiosennym twistem?

Dzień 2
19.03.2025

11:30 – 12:30

Zasady sugestywnej sprzedaży
w restauracji

13:30 – 14:30

Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii

Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Poland i goście:

Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie; 


Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena
i Między Mostami;

Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji
Między Mostami;

Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.

18.03.2025

11:30 – 12:30

Plant kitchen – dynamiczny sektor rynku

13:30 – 14:30

Jak stworzyć atrakcyjne coffee menu z wiosennym twistem?

19.03.2025

11:30 – 12:30

Zasady sugestywnej sprzedaży 
 w restauracji

13:30 – 14:30

Wyróżnienia, nagrody, przewodniki a sukces w gastronomii

Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Polandi goście:

Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland i juror światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie; 


Maciej Nowaczyk, współwłaściciel restauracji La Maddalena
i Między Mostami;

Łukasz Budzik, szef kuchni restauracji Między Mostami;

Jacek Tomaniewski, właściciel Fregata Lake Club Pensjonat i restauracji Zagórze Śląskie.

Zobacz relację z wydarzenia!

Galeria

Partnerzy